Behandlingsformer der tilbydes i klinikken

Akupunktur højbjerg aarhus praktiserende akupunktører

Akupunktur

Seizen Hari - japansk akupunktur tradition

Akupunktur er en behandlingsform, der kan påvirke kroppen på flere plan. Jeg anvender en teknik der er inspireret af en gammel japansk tradition. Den hedder Seizen Hari og er baseret på en tradition med blinde og svagtseende behandlere og udviklet gennem adskillige generationer. Her er det kroppens og sindets grundlæggende balance der bringes i harmoni. Kroppen styrkes af behandlingerne således at symptomerne forsvinder efterhånden som kroppen og sindet bliver stærkere.

Akupunktur er gavnlig for mange forskellige symptomer. Her er en ufuldstændig liste over hvilke symptomer som Seizen Hari har lindret og i nogle tilfælde afhjulpet. Hvis du har en diagnose eller et symptom som ikke er på listen kan den sandsynligvis også lindres.


Akutte og kroniske smerter

 • Muskler
 • Sener
 • Knogler
 • Led og ligamenter
 • Hovedpine

Følelser

 • Angst
 • Depression
 • Stress

Fordøjelse

 • Fødevare intollerence
 • Diarré
 • Forstoppelse
 • IBS
 • Diabetes II
 • Candida

Immunforsvar

 • Allergi og intolerencer
 • Astma
 • Hudlidelser
 • Senfølger efter virusinfektion, hjernerystelse og lungebetændelse
Kranio Sakral Terapi

KST

Kranio Sakral Terapi

Krani Sakral Terapi er en blid behandling der nedregulerer spændinger og ubalancer i det kranielle system. Det KranioSakrale system samarbejder med kroppens tarm-, nerve-, cardiovascular- og endokrinesystem. Det betyder at en stor del af din energi bliver balanceret når du modtager KST.

De fleste oplever en dyb, indre ro og en evne til at føle/tænke med større fokus. 

Hypnose hypnoterapi

Hypnose & Hypnoterapi

Hypnose

Hypnose er en afslappet og koncentret tilstand som du kender fra din hverdag. Det er den tilstand, der opstår, når du er så dybt koncentreret om en opgave, at du mister fornemmelsen af tid. Måske kender du det fra din fritidsaktivitet. Det kan være sport, håndarbejde eller måske har du oplevet det når du kører bil. Det er underbevidstheden som er i kontrol. Det er på dette bevidsthedsstadie, at du har adgang til at ændre på dine vaner, leveregler og kerneantagelser - hvis du ønsker det. For der kan ikke foregå noget i min hypnose som du ikke ønsker og som ikke er til dit eget bedste.

Hypnoterapi

Hypnoterapi er en serie af hypnosesessioner hvor vi benytter den hypnotiske tilstand til at skabe den forandring som du ønsker. Vi kan ændre på dine fejlagtige leveregler. Det kan være "Jeg er ikke god nok", "Andre er vigtigere end mig", "Jeg er ikke værd at elske" eller noget helt andet. Forløbet benævnes 5Faser og er udviklet af psykoterapeut og hypnoterateut Louise Bohnstedt.

Fysiurgisk massage sportsmassage

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en serie af opvarmende strøg, dybdegående tryk og lokale stræk på kroppens muskler. Effekten er at muskelspændinger aftager. Derfor øges tilførslen af næring og energi til cellerne i og omkring muskelvævet. Desuden opleves der en smertelindrende effekt da nerveenderne i musklerne ikke længere bliver påvirket af den spændte muskel. Massagen har ligeledes en positiv virkning på kroppens lymfesystem som stimuleres til at optage og borttransportere affaldsstofferne fra muskelvævet.

Jeg tilbyder både del- og hel-kropsbehandlinger. Jeg anbefalinger helkropsbehandlingen, hvis det er lang tid siden at du har fået skabt ballance i kroppen.

Posturologi Be activated

Posturologi & BeActivated

Posturologi

Er læren om kroppens balance med omverdenen. 

Ved muskelsmerter er posturologien altid mit udgangspunkt. Klare signaler fra anklerne og øjnenes evne til at gengive horisonten/vandret er forudsætninger for at vi kan bevæge os uden spændinger. Det tester jeg.

Be activated er en metode til at teste kroppens muskulære balance.

Systemet er udviklet af sydafrikaneren Douglas Heel. Som illustreret skal bevægelserne starte i zone 1 og gå mod zone 3. Er der dysfunktion i zone 1 giver det overbelastinger i musklerne i zone 2 eller 3. Så hvis du har gentagende problemer med ømhed, krampe, fibersprængninger eller smerte er det muligt at teste om det er en fejlprogramering i det autonome nervesystem.

Systemet gennemgår kroppens primære bevægelser og aktiverer de muskler der er "faldet i søvn".

MET muskel energi teknik

MET

MET, Muskel Energi Teknik

Fri bevægelighed er nøglen til at muskler og sener kan arbejde optimalt. Det er afgørende for vores balance at signalerne fra fødder og ankler er gode. Det tester jeg ved dit første besøg.

MET er en teknik der kan frigøre låste led. Sammen med nedsat bevægelighed i anklerne kan bækkendysfunktion give problemer for friheden i kroppens bevægelser. MET er effektiv til at frigøre bækkenet og andre led.