Behandlingformer der tilbydes i klinikken

Akupunktur højbjerg aarhus praktiserende akupunktører

Akupunktur

Akupunktur er en fantastisk behandlingsform, der kan påvirke kroppen på flere planer.


Sener, muskler, fascier 

Akupunktur fjerner effektivt både akutte og kroniske muskel-spændinger og smerter med få behandlinger.

Følelser

Hvis kroppen oplever et traume vil den gemme disse oplevelser i kroppen. Akupunkturen kan frigive disse skjulte følelser og frigøre selv gamle traumer uden at du skal gennemgå dem igen.

Kroniske, degenrative sygdomme

Det er muligt med akupunktur at smertelindre autoimmune sygdomme. 

Jeg er RAB godkendt medlem af Praktiserende akupunktører

Muskel energi teknik højbjerg aarhus

MET

MET, Muskel Energi Teknik

Fri bevægelighed er nøglen til at muskler og sener kan arbejde optimalt. Det er afgørende for vores balance at signalerne fra fødder og ankler er gode. Det tester jeg ved dit første besøg.

MET er en teknik der kan frigøre låste led. Sammen med nedsat bevægelighed i anklerne kan bækkendysfunktion give problemer for friheden i kroppens bevægelser. MET er effektiv til at frigøre bækkenet og andre led.

Posturologi Be Activated muskelsmerter højbjerg aarhus

Posturologi & Be Activated

Posturologi

Er læren om kroppens balance med omverdenen. 

Ved muskelsmerter er posturologien altid mit udgangspunkt. Klare signaler fra anklerne og øjnenes evne til at gengive horisonten/vandret er forudsætninger for at vi kan bevæge os uden spændinger. Det tester jeg.

Be activated er en metode til at teste kroppens muskulære balance.

Systemet er udviklet af sydafrikaneren Douglas Heel. Som illustreret skal bevægelserne starte i zone 1 og gå mod zone 3. Er der dysfunktion i zone 1 giver det overbelastinger i musklerne i zone 2 eller 3. Så hvis du har gentagende problemer med ømhed, krampe, fibersprængninger eller smerte er det muligt at teste om det er en fejlprogramering i det autonome nervesystem.

Systemet gennemgår kroppens primære bevægelser og aktiverer de muskler der er "faldet i søvn".

Få uddybende informationer på Be Activated's danske hjemmeside her

Fysiurgisk massage sportsmassage

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en serie af opvarmende strøg, dybdegående tryk og lokale stræk på kroppens muskler. Effekten er at muskelspændinger aftager. Derfor øges tilførslen af ernæring og energi til cellerne i og omkring muskelvævet. Desuden opleves der en smertelindrende effekt da nerveenderne i musklerne ikke længere bliver påvirket af den spændte muskel. Massagen har ligeledes en positiv virkning på kroppens lymfesystem som stimuleres til at optage og borttransportere affaldsstofferne fra muskelvævet.

Jeg tilbyder både del- og hel-kropsbehandlinger. Jeg anbefalinger helkropsbehandlingen, hvis det er lang tid siden at du har fået skabt ballance i kroppen.

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage kan anbefales hvis du ønsker en massage der er afslappende for både krop og sjæl. Massagen er blidere end fysiurgisk massage. Hvis du har spændinger i kroppen fra en travl hverdag kan det udløse emotionelle reaktioner.

Triggerpunkts massage

Triggerpunkts massage

Under en skadesbehandling kan det være fordelagtigt at aktivere latente triggerpunkter. Behandlingen kan virke smertefuld, men det er midlertidigt, og reaktionen er en afslappet muskel der er klar til at arbejde.

Engangslagner og engangshovedpapir

Hygiejne

Jeg anvender engangsnåle, engangslagner og ansigtspapir i filt. Det er for at sikre en høj hygiejne standard.

Massagecreme a-serve

Massagecreme og traumesalve

Jeg anvender massagecremer og traumesalver fra danske a-serve. Den er parfume og parabenefri og giver et bahageligt glid samtidig med at den fedter minimalt.

Infrarød sauna

Infrarød sauna

Hvis du ønsker at være ekstra god ved din krop skal du prøve en tur i infrarød sauna. Det infrarøde lys trænger dybt ind i kroppen og giver energi til cellerne.

Se forhandlerens hjemmeside for yderligere information.